Stadsbrouwerij Kordaat
0
Inloggen
Volg Brouwerij BrouwerijCasimir op Facebook Volg Stadsbrouwerij Casimir op Instagram

Veteranen

Als veteraan weet ik als geen ander hoe waardevol het is om af en toe met gelijkgestemden te praten over onze ervaringen in het buitenland en over defensie in het algemeen. Het kan soms moeilijk zijn om ons verhaal te delen met mensen die het niet hebben meegemaakt, en dat begrijpen we maar al te goed.
Bij onze brouwerij heten we veteranen dan ook van harte welkom, en als blijk van waardering bieden we speciale kortingen op al onze diensten voor veteranen.
Als je behoefte hebt om er even uit te gaan en je verhaal te delen met iemand die begrijpt waar je het over hebt, aarzel dan niet om een berichtje te sturen. Je bent altijd welkom om tijdens een brouwdag bij ons langs te komen, mee te kijken en te praten, en als je wilt, zelfs een handje te helpen.
Bij onze brouwerij vinden we het belangrijk om een ondersteunende en verbindende omgeving te creëren voor veteranen. Samen kunnen we herinneringen delen, ervaringen uitwisselen en elkaar steunen. Stuur gerust een berichtje als je interesse hebt om langs te komen, we kijken ernaar uit je te ontmoeten!
FJ Design

Welkom bij Stadsbrouwerij Casimir

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om de website te bezoeken.

Voer uw geboortedatum in: