Stadsbrouwerij Casimir
0
Inloggen
Volg Brouwerij BrouwerijCasimir op Facebook Volg Stadsbrouwerij Casimir op Instagram

Driehoppig Monster


Barley Wine (Gerstewijn)

Stap in de intrigerende wereld van Driehoppig Monster, een brouwsel dat zijn oorsprong vindt in onze gepassioneerde hobbybrouwtijd. In de vroege stadia verraste dit bier met zijn opvallend gemakkelijke drinkbaarheid, ondanks het krachtige alcoholpercentage dat het draagt.

Na zorgvuldige finetuning besloten we dit bier te verrijken door het te dryhoppen met een trio van unieke hopsoorten. De samensmelting van deze drie hopmeesters en het "gevaarlijke" karakter dat het bier vertegenwoordigt, leidde tot de geboorte van de legendarische naam - Driehoppig Monster.

Dit brouwsel verdient met recht de titel van gerstewijn, want in het brouwproces kozen we er bewust voor om uitsluitend met gerstemout te werken. Een prachtig buitenbeentje, daar er maar weinig blonde barley wines zijn.

Verwacht een unieke smaakervaring van dit monsterlijke bier, waarbij de harmonie van de drie hopsoorten en de rijke gerstemout het brouwsel tot een epische creatie maken.
Proef de avontuurlijke geest van Driehoppig Monster, omarm zijn stoutmoedige karakter en laat je betoveren door de complexe smaken. Dit is een bier om te koesteren, te delen en vooral van te genieten.

Proost op de legende!

Stamwort: 22,8° Plato

Kleur: 16 EBC

Bitterheid: 23 EBU

Alcohol: 9,8% ABV

Hopsoorten: Herkules, Hallertau, Mount Hood, Cascade en Citra
FJ Design

Welkom bij Stadsbrouwerij Casimir

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om de website te bezoeken.

Voer uw geboortedatum in: