Stadsbrouwerij Kordaat
0
Inloggen
Volg Brouwerij BrouwerijCasimir op Facebook Volg Stadsbrouwerij Casimir op Instagram

Kom bij ons je eigen bier brouwen

Ontdek de mogelijkheden van onze brouwerij!

Bij brouwerij Casimir bieden we verschillende mogelijkheden om gebruik te maken van onze faciliteiten:

1. Brouwen op maat: Als je graag je eigen unieke bier wilt, maar niet bekend bent met het brouwenproces, kunnen wij een recept voor je ontwikkelen en het bier voor je brouwen. Je kunt zelf meewerken onder begeleiding tijdens het brouwproces. Daarna kies je zelf waar jouw bier verkrijgbaar zal zijn.
2. Eigen vergistingstank: Ben je bekend met het brouwproces en wil je regelmatig grotere volumes brouwen met de zekerheid van voldoende capaciteit? Plaats dan je eigen vergistingstank bij ons.
3. Begeleid zelf brouwen: Wil je graag zelf brouwen, maar onder begeleiding van ons team? Maak gebruik van ons brouwhuis en vergistingstanks, waarbij wij je begeleiden bij het hele proces.
4. Jouw recept, wij brouwen: Heb je al een eigen recept, maar niet genoeg tijd om het zelf te brouwen? Laat ons dan jouw recept voor je brouwen.

Onze Installatie:
Momenteel beschikken we over een HERMS 3-ketel systeem, waarin maximaal 1 Hl gebrouwen kan worden. Je bent van harte welkom om op afspraak van deze installatie gebruik te maken. Houd er echter rekening mee dat voor een klein volume zoals dit, de literprijs relatief hoger zal zijn.
Ontdek de mogelijkheden van onze brouwerij en creëer samen met ons de smaakvolle bieren waar je van droomt. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken en aan de slag te gaan met je brouwproject!
FJ Design

Welkom bij Stadsbrouwerij Casimir

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om de website te bezoeken.

Voer uw geboortedatum in: