Stadsbrouwerij Casimir
0
Inloggen
Volg Brouwerij BrouwerijCasimir op Facebook Volg Stadsbrouwerij Casimir op Instagram

Wit(h) a kick


Witbier

Stap binnen in een wereld van verrassingen met onze Wit(h) a kick! Een verfrissend witbier dat de traditie eert, doordrenkt met een heerlijke sinaasappelschil en koriander, en een gewaagde dosis habanero pepers die je smaakpapillen op scherp zet.

Bij de eerste slok ontmoet je de vertrouwde frisheid van witbier, met een vleugje zoete citrus van de sinaasappelschil en een vleugje kruidigheid van de koriander die een perfecte harmonie vormen.
Maar dan komt de onverwachte wending - een milde, maar levendige kick van habanero pepers die je smaakpapillen prikkelen en een warm gevoel van genot achterlaten.

Wit(h) a kick is meer dan alleen een bier; het is een smaakavontuur dat je zintuigen uitdaagt en je smaakbeleving naar nieuwe hoogten brengt.
Of je nu een liefhebber bent van witbier met een pittige twist of een avontuurlijke bierproever die iets nieuws wil ontdekken, dit brouwsel zal je niet teleurstellen.
Geniet van de gedurfde reis van smaken in ons verfrissende witbier met sinaasappelschil, koriander en habanero pepers. Durf jij het aan? Proost!

Stamwort: 11,2° Plato

Kleur: 7 EBC

Bitterheid: 9 EBU

Alcohol: 4,6% ABV

Hopsoorten: Herkules en Saaz

 
FJ Design

Welkom bij Stadsbrouwerij Casimir

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om de website te bezoeken.

Voer uw geboortedatum in: