Stadsbrouwerij Casimir
0
Inloggen
Volg Brouwerij BrouwerijCasimir op Facebook Volg Stadsbrouwerij Casimir op Instagram

IV


Quadrupel

Een rijke Quadrupel die je omarmt met verwarmende en weelderige winterse smaken. Dit bier neemt je mee op een ontdekkingsreis van smaken, en hoewel het niet geheel een klassieke quadrupel is, biedt het juist een unieke versie om te verkennen en te genieten.

Bij elke slok word je omhuld door een weelde aan complexe smaken, waarin diepe moutigheid, rijke kruiden en verfijnde zoetheid harmonieus samenkomen. Dit bier is als een winterse traktatie voor je smaakpapillen, een heerlijke ervaring die je warmt tijdens de koude dagen.

Deze Quadrupel is met liefde en vakmanschap gebrouwen, met aandacht voor elk detail om een uitmuntend brouwsel te creëren. Het is een viering van smaak, een ode aan de winterse gezelligheid, en een uitnodiging om de veelzijdigheid van deze unieke Quadrupel te ontdekken.

Proost op de betoverende smaken van IV, een bier dat een verhaal vertelt in elke slok. Geniet van de reis van smaakbeleving en laat je verrassen door de nuances die dit brouwsel te bieden heeft. Een bier om te koesteren en te delen met gelijkgestemde fijnproevers.

Stamwort: 23,7° Plato

Kleur:  95 EBC

Bitterheid: 34 EBU

Alcohol: 10,1% ABV

 
momenteel niet bestelbaar
FJ Design

Welkom bij Stadsbrouwerij Casimir

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om de website te bezoeken.

Voer uw geboortedatum in: